Στο Netflix η πρώτη ταινία γουέστερν του Τομ Χανκς

13/11/2020 0 comments 14 Reads

Το «News of the World», η πρώτη ταινία γουέστερν του Τομ Χανκς, αναμένεται να προβληθεί στο Netflix μέσα στο 2021, αφού ο γίγαντας του streaming αγόρασε τα δικαιώματα για την παγκόσμια προβολή της ταινίας.

Με τα σινεμά να είναι κλειστάλόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Universal σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την ταινία στα αμερικανικά σινεμά (σε όποια από αυτά παραμένουν αναοιχτά) ανήμερα των Χριστουγέννων. Ωστόσο οι υπόλοιποι θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε από το Netflix το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη ταινία γουέστερν όπου πρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς. Ο διάσημος ηθοποιός συνεργάζεται ξανά με τον Πολ Γκίνγκρας, μετά το έξι φορές υποψήφιο για Όσκαρ, «Captain Phillips» του 2013.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller βιβλίο της Paulette Jile και η πλοκή της είναι κάπως προτότυπη.

Ο Χανκς υποδύεται έναν βετεράνο λοχαγό ονόματι Τζέφερσον Κάιλ Χιντ, ο οποίος μετά τον Αμερικανικό Εμφύλιο περιπλανιέται από πόλη σε πόλη και διαβάζει στους κατοίκους ιστορίες από τις εφημερίδες που συλλέγει. Σε ένα από τα ταξίδια του συναντάει ένα 10χρονο ασυνόδευτο κορίτσι μεταναστών που υποδύεται η Χέλεν Ζένγκελ και αποφασίζει να το προστατεύσει καθώς και να το επιστρέψει με ασφάλεια στους γονείς του.