Ίσως η 8η σεζόν να είναι η τελευταία του "The Blacklist"

28/10/2020 0 comments 105 Reads

Μπορεί η σειρά "The Blacklist" να είχε τα θεματάκια της με τον κορονοϊό, αλλά η 8η σεζόν βρίσκεται υπό ανάπτυξη και την περιμένουμε.

Από το 2013, το "The Blacklist" είναι ένα από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του NBC. Η σειρά με πρωταγωνιστή τον James Spader επικεντρώνεται σε έναν «εγκληματία με καλή καρδιά», ο οποίος με τις "περιπέτειες" του, κρατά τους θεατές να μαντέψουν από το ένα επεισόδιο στο άλλο.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος δεν λειτουργεί πάντα. Όπως έχουν επισημάνει πολλοί αφοσιωμένοι Blacklist-ers, σε διάφορα θέματα του Reddit, το μεγάλο ελάττωμα της σειράς είναι αυτήν η ασυνέπεια των επεισοδίων, αφού οι συγγραφείς έχουν ξεχάσει, σύμφωνα με τα σχόλια των φανατικών της σειράς, πολλά πράγματα.

Μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram μας δείχνει ότι ίσως η σειρά, ή κάποιος από τους πρωταγωνιστές, δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της Μέγκαν Μπόουν ( ή καλύτερα στου συντρόφου της, Dan Estabrook) και σε ανάρτηση της, το tag "#OrLikeOneMoreYear" ήταν αυτό που προβλημάτισε τους φαν της σειράς.

Το NBC ωστόσο, αλλά ούτε και οι showrunners επιβεβαίωσαν ή αρνήθηκαν εάν η σεζόν 8 θα είναι και η τελευταία της σειράς, ή αν η συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρεται στην ίδια της Μέγκαν Μπόουν και αν θα συνεχίσει. Θα πρέπει να περιμένουμε νεότερα από τους υπεύθυνους της σειράς.

Όπως και να έχει, η προηγούμενη σεζόν μας άφησε με πολλά ερωτήματα και αναμένουμε να δούμε την 8η σεζόν με αγωνία, τουλάχιστον οι φαν.