Αυτή είναι η δημοφιλέστερη ταινία του Netflix για το 2020

11/11/2020 0 comments 19 Reads

Ο Άνταμ Σάντλερ αποδεικνύεται τελικά ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, η κωμωδία Hubie Halloween (Το Χάλοουιν του Χιούμπι) με πρωταγωνιστή τον Σάντλερ, είναι η δημοφιλέστερη ταινία της πλατφόρμας για το 2020!

Το 2014 ο Άνταμ Σάντλερ υπέγραψε συμβόλαιο συμφωνίας με το Netflix που αφορούσε στην παραγωγή τεσσάρων φιλμ αποκλειστικά για την πλατφόρμα. Το συμβόλαιο ανανεώθηκε το 2017 για ακόμα τέσσερις ταινίες και πρόκειται να λήξει το 2021, κάτι που σημαίνει ότι ο Σάντλερ θα μας συντροφεύει για καιρό ακόμη.

Μερικές από τις ταινίες που έχει κάνει ο Αμερικανός για το Netflix είναι οι: The Ridiculous 6, The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of, Murder Mystery και φυσικά το Uncut Gems που παρότι αδικήθηκε στα Όσκαρ, ο Σάντλερ έχει δεχθεί διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του, καθώς και το Murder Mystery (2019), με συμπρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον πέτυχε να είναι η πιο στριμαρισμένη ταινία της προηγούμενης χρονιάς σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Κολομβία, Νέα Ζηλαδνία, Αργεντινή, Σιγκαπούρη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η επόμενη ταινία του Σάντλερ για το Netflix θα είναι το Spaceman of Bohemia βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τσέχου συγγραφέα Jaroslav Kalfar.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το Hubie Halloween, σε σκηνοθεσία Στίβεν Μπριλ, κυκλοφορόρησε στο ελληνικό Netflix στις 7 Οκτωβρίου, με τον Σάντλερ να παίζει τον ρόλο του Χιούμπι Ντουμπουά.

Η ιστορία της ταινίας έχει ως εξής:

Παρά την αφοσίωσή του στην πατρίδα του, το Σάλεμ της Μασαχουσέτης (και τους θρυλικούς εορτασμούς της πόλης για το Χάλοουιν), ο Χιούμπι Ντουμπουά είναι αντικείμενο χλευασμού, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Φέτος όμως, κάτι τρομακτικό θα ακουστεί τη νύχτα και μόνο ο Χιούμπι μπορεί να σώσει το Χάλοουιν.

Make Halloween Great Again λοιπόν και όσοι δεν το έχετε δει, σας συνιστώ να το κάνετε.