Πως να κάνετε το κινητό σας χειριστήριο για PC

Αν ψάχνεσαι να αγοράσεις gamepad για το PC σου, αλλά δεν μπορείς να διαθέσεις αυτήν την στιγμή αρκετά χρήματα για να αγοράσεις κάτι ακριβό (για να είναι και ποιοτικό), τότε ρίξε μια ματιά στην πρόταση της GestureWorks.

Πρόκειται για το GestureWorks Gameplay virtual controller, το οποίο πρόσφατα υποστηρίζει και κινητά με Android (υποστήριζε μόνο Windows 8 συσκευές), επιτρέποντας σου έτσι να έχεις ένα πλήρες χειριστήριο για τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Η πλήρης έκδοση κοστίζει $15 (περί τα 11€) και μπορεί να τρέχει σε κινητά και tablets.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment