Πως να διορθώσετε το lag του Fifa 15 (PS4)

Πως να διορθώσετε το lag του Fifa 15 (PS4)
Written by Admin

Έχει παρατηρηθεί στο FIFA 15 (είτε Demo, είτε το Full παιχνίδι) να έχει ένα περίεργο lag κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δείτε πως μπορείτε να το διορθώσετε.

Θα πρέπει να συνδεθείτε στο router σας μέσο browser, όπου συνήθως γίνεται μέσο της διεύθυνσης 192.168.1.254 ή κάτι αντίστοιχο. Πηγαίνετε στις advanced επιλογές (ανάλογα το router, είναι και διαφορετικά) και βρείτε την επιλογή "UPnP".

Λογικά θα είναι ενεργοποιημένη, οπότε απενεργοποιήστε την. Κάντε επανεκίνηση στο PS4 και δοκιμάστε να τρέξετε το παιχνίδι, λογικά το πρόβλημα θα έχει πλέων διορθωθεί. Το πρόβλημα το γνωρίζει και η EA και μια λύση υπάρχει και εδώ.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment