Προγραμματισμός

Deals/Price Compare Aggregator

Lisa Scholfield
Written by Gearloose

Το Deals/Price Compare Aggregator είναι το νεότερο μου project, το οποίο παρέχει οικονομικές συμβουλές, άρθρα, προσφορές και συγκρίσεις τιμών σε καταστήματα και super-markets.

Το σύστημα βασίζεται στο Colibri CMS, ένα δικό μου CMS το οποίο είναι υπό κατασκευή.

Στο συγκριτικό τιμών μπορείτε να ελέγχετε για τις τρέχουσες τιμές των καταστημάτων, την διαθεσιμότητα των προϊόντων, να ελέγχετε τιμές σε μεγάλα sites του εξωτερικού και Κινέζικα, να βλέπετε τις τιμές αποστολής και τις επιλογές πληρωμής κάθε καταστήματος και πολλά άλλα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε συγκρίσεις τιμών για καύσιμα, fast-food και αλυσίδες καφέ, παρόχους internet, ρεύματος και φυσικού αερίου, web hosting κλπ (υπό κατασκευή).

Συνεχώς προσθέτουμε νέες λειτουργίες και προϊόντα.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Comment