Μεταφορά site

Αν σκέφτεστε να μεταφέρετε το παλιό σας blog, forum ή CMS σε κάποιο άλλο, μπορούμε να σας μεταφέρουμε το παλιό σας σύστημα σε κάποιο καινούριο, χωρίς να χάσετε το παραμικρό.

Migration

Το website migration είναι η διαδικασία όπου μεταφέρονται τα δεδομένα του ενός συστήματος σε κάποιο άλλο. Για παράδειγμα, αν το τρέχων σύστημα σας είναι WordPress και θέλετε να το μεταφέρετε σε Joomla, Drupal ή ακόμη και σε κάποιο Flat File CMS, όπως το Bludit, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας με απόλυτη ακρίβεια.

Σε πολλές περιπτώσεις, γράφουμε τους δικούς μας μετατροπείς, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα μεταφερθούν με ακρίβεια και δεν θα χαθεί τίποτα, τόσο από τα δεδομένα, όσο και από τα παλιότερα links και το SEO rank.

Μπορούμε επίσης να μεταφέρουμε ένα σύστημα σε κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα ένα Blog σε Forum ή σε Wiki και το αντίθετο. Μπορούμε επίσης να μεταφέρουμε ορισμένα τμήματα, όπως για παράδειγμα κάποια σχόλια ενός blog σε κάποιο forum, ώστε οι χρήστες να σχολιάζουν στο forum, ή κάποια άρθρα ενός forum σε Blog, αν θελήσετε κάποια στιγμή να προσθέσετε και blog στο site σας.

Αν πάλι θέλετε να συνδέσετε το blog με το forum σας, για κοινή χρήση μελών και λογαριασμών, μπορούμε να το αναλάβουμε.

Όταν τελειώσουμε με την μεταφορά, δοκιμάζουμε για 1-2 ημέρες το site για να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν άψογα, ενώ αναλαμβάνουμε να γράψουμε έναν μετατροπέα των συνδέσμων σας (links), ώστε να μεταφερθούν τα παλιά links στα καινούρια (301 redirect), ώστε να μην χάσετε επισκέπτες από τις μηχανές αναζήτησης.

Συνεχίζουμε να σας βοηθούμε ακόμη και εβδομάδες από την παράδοση του site σας, ώστε να διορθωθούν οτιδήποτε προβλήματα σας προκύψουν.

Δείτε για παράδειγμα, το plugin που γράψαμε, το οποίο μετατρέπει το WordPress στο Bludit.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες του Migration αφορούν.

Content Migration

Παρακάτω είναι οι επιλογές σε περίπτωση που αφορά κάποιο απλό ιστολόγιο. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 30 ημερών.

  • Όλες οι κατηγορίες, tags κλπ με την ιεραρχία του παλιού συστήματος.
  • Όλοι οι τύποι κειμένου (Σελίδες, Άρθρα, Εικόνες, Video)
  • Ειδικά πεδία και ενότητες στα άρθρα
  • Σχόλια και συζητήσεις
  • Εικόνες και αρχεία στα άρθρα
  • Χρήστες και ομάδες χρηστών
  • Δυνατότητα μεταφοράς των σχολίων σε κάποια άλλη υπηρεσία (πχ Discus)
  • Πλήρης μεταφορά του παλιού site στο καινούριο, διατηρώντας έτσι τα links και το SEO.

Complete Migration (Content, Extensions, Theme)

Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει ότι και το προηγούμενο, με επιπλέον δυνατότητα μεταφοράς του theme, των plugins και οτιδήποτε επιπλέον περιλαμβάνει το site σας. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 60 ημερών.

Integration Services

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να κάνουμε το site σας να μπορεί να συνδεθεί με κάποιο forum και μετατρέπουμε το forum ώστε να μοιάζει με το blog. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να συνδέσουμε ένα forum σε κάποιο blog.

Custom Services

Αυτήν είναι μια ειδική περίπτωση, όπου μπορούμε να κάνουμε κάτι επιπλέον στο site σας, όπως μια ειδική σελίδα όπου θα συνδέεται με την βάση δεδομένων του site ή του blog σας, ώστε να έχετε εκεί λειτουργίες που δεν θα μπορούσατε αλλιώς να κάνετε.

Blogger To WordPress Converter

Αυτήν η υπηρεσία αφορά όσους θέλουν να μεταφερθούν από το blogspot (Blogger.com) στο WordPress ή κάποιο άλλο CMS της επιλογής τους, μεταφέροντας όλα τα δεδομένα (σελίδες, άρθρα, links, traffic, εικόνες και σχόλια) με ακρίβεια.