Αν σου αρέσει να παρακολουθείς τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, θα έχεις καταλάβει ότι από το Youtube έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες οι ταινίες. Παρότι πολλοί uploaders τις έχουν ξανά ανεβάσει με αλλαγμένο τον τίτλο τους, πολλές ταινίες δεν υπάρχουν για να τις παρακολουθήσεις. Ωστόσο δύο sites προσφέρουν πολλές ελληνικές, μαζί με ξένες ταινίες αλλά και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους.

Πρώτο site είναι το elTube.GR, το οποίο έχει δεκάδες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς επίσης και τραγούδια αλλά και ταινίες των '80s.

Το 2ο site είναι το mvtv.badooz.com, το οποίο με την σειρά του έχει Ελληνικές ταινίες, καθώς επίσης και ξένες σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους και μάλιστα καταχωρημένες με την χρονολογία ή τον τίτλο τους.

Σημειώστε ότι πολλές από τις ταινίες αυτές, βρίσκονται ήδη στο Youtube ή σε άλλα αντίστοιχα sites, ωστόσο στα παραπάνω sites μπορείτε να τις βρείτε εύκολα. Φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους uploaders για τον κόπο τους να ανεβάσουν τις ταινίες και να ευχηθούμε να μείνουν για καιρό online.

Προσθέστε το σχόλιο σας