Σύνδεση του PS3 χειριστηρίου με το PC

~1 minute Read

Παρότι έχω αγοράσει κάποια χειριστήρια για το PC, εντούτοις όμως το χειριστήριο του PlayStation είναι μακράν το καλύτερο για παιχνίδια (τουλάχιστον για εμένα). Έτσι αποφάσισα να βρω τρόπο να το συνδέσω με το PC μου και να τρέχω από εκεί τα παιχνίδια, περισσότερο από τους emulators.

Ο πιο απλός τρόπος είναι με το πρόγραμμα MotioninJoy, ένας client στην ουσία που επιτρέπει να βλέπει το PC σωστά το χειριστήριο του PS3.

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα και συνδέστε το χειριστήριο με κάποια θύρα USB (με το καλώδιο που το φορτίζετε) και τα windows θα προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν το χειριστήριο, κάτι που δεν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία φυσικά. Όταν τα Windows μας ενημερώσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τρέχουμε το πρόγραμμα και επιλέγουμε "Driver Manager". Εκεί τσεκάρουμε το χειριστήριο και πατάμε "Load Driver".

Όταν τελειώσει, το χειριστήριο είναι έτοιμο.

Μπορούμε να ρυθμίσουμε επιπλέον επιλογές από το "Profiles". Για να λειτουργεί πλήρως το χειριστήριο του PS3 στο PC, θα πρέπει να επιλέξουμε το σωστό προφίλ, όπως και στην παρακάτω εικόνα.

Το χειριστήριο είναι έτοιμο για κάθε χρήση, όπως πχ για emulators.

Tags: , ,

Category:

Published: