Τραβήξτε video αλά 90s με αυτό το VHS Camcorder app

Smartphones 23/08/2015

Σίγουρα θα έχετε δει παλιά video τα οποία έχουν τραβηχτεί με τις παλιές κάμερες και φυσικά η ποιότητα τους δεν είναι και η καλύτερη, ενώ η τυπωμένη ημερομηνία είναι το χαρακτηριστικό τους. Τώρα μπορείς να τραβήξεις και εσύ από το κινητό σου τέτοια video, σαν να παίζουν από VHS με το νέο πρόγραμμα που λέγεται VHS Camcorder.

Τραβήξτε video αλά 90s με αυτό το VHS Camcorder app 1

Το VHS Camcorder μπορεί να δημιουργήσει τέλεια την ποιότητα εκείνης της εποχής, την χάλια ποιότητα δηλαδή. Δημιούργημα της Rarevision, η οποία αναφέρει ότι έκανε το app αυτό με σκοπό να δείχνει και να ακούγεται σαν τις εγγραφές σε βιντεοκασσέτα που είχαμε αρκετά χρόνια πριν.

Και επειδή όπως ανέφερα, η ημερομηνία επάνω στο video ήταν το χαρακτηριστικό εκείνων των video, σου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσεις την ημερομηνία επάνω στο video σου, επιλέγοντας την κατάλληλη ρύθμιση από τις επιλογές του.

Τραβήξτε video αλά 90s με αυτό το VHS Camcorder app 2

Όλα τα video που τραβάτε, μπορείτε να τα ανεβάσετε στις διάφορες πλατφόρμες, όπως Instagram, Facebook και Vine. Κυκλοφορεί για iPhone και σύμφωνα με την εταιρία, θα κυκλοφορήσει και για Android σύντομα.

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.