Σχεδίαζε φορητό GameCube η Nintendo;

Ένα νέο leak για την Nintendo μας αποκάλυψε την ύπαρξη ενός φορητού GameCube, το οποίο όμως δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο, η "μαμά" Nintendo να πειραματίστηκε με την δημιουργία μιας φορητής κονσόλας GameCube, αλλά ο σχεδιασμός του είναι άγνωστος. Ωστόσο, ένα έγγραφο μας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως θα έδειχνε η κονσόλα, αν ποτέ κυκλοφορούσε.

Μέσο του λογαριασμού του στο Twitter, ένας hacker με το όνομα Toruzz, μοιράστηκε ένα έγγραφο για το φορητό GameCube. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κονσόλα θα ήταν εξοπλισμένη με ένα dock για την σύνδεση περισσότερων χειριστηρίων, ένα mini DVD player, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες από το παραπάνω έγγραφο. Είναι επίσης άγνωστο αν η Nintendo σχεδίαζε να το κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.