Το SNES Classic Edition μπορεί να "σπάσει" όπως το NES Mini

Το SNES Classic Edition μπορεί να "σπάσει" όπως το NES Mini
Written by Admin

Παρότι το του Reddit, το Hakchi2, το εργαλείο που επέτρεπε την προσθήκη επιπλέον παιχνιδιών στο NES Mini, μπορεί να γράψει επιτυχημένα τον kernel της κονσόλας, επιτρέποντας έτσι την προσθήκη παιχνιδιών ή και άλλων emulator και στο SNES Classic Edition.

Όπως και στο NES, έτσι και στο SNES οι προγραμματιστές γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει και έτσι φρόντισαν να αφήσουν και εδώ το μήνυμα τους:

Enjoy this Mini, Disconnect from the present, and Go back to the nineties.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το hardware του SNES Classic Edition είναι ίδιο με αυτό του NES Mini, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα (δεξιά το SNES).

Ως ότου αγοράσετε ένα SNES Mini, δείτε στο παρακάτω video ένα tear down της κονσόλας.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment