Προσοχή με το uTorrent γιατί έρχεται πακέτο με bitcoin miner

Προσοχή με το uTorrent γιατί έρχεται πακέτο με bitcoin miner
Written by Admin

Το uTorrent, ο ποιο γνωστός bittorrent client, έρχεται φορτωμένος με ένα πρόγραμμα για litecoin mining και χρησιμοποιείται όταν η CPU χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον Η/Υ.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύφτηκε ότι μαζί με την τελευταία αναβάθμιση του uTorrent, εγκαθίσταται -χωρίς ο χρήστης να το γνωρίζει- και ένα έξτρα app, το οποίο στην ουσία είναι ένας tixati.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment