Προγραμματισμός

Ποια γλώσσα προγραμματισμού αξίζει να μάθεις [Infographic];

Lisa Scholfield
Written by Gearloose

Αν θέλεις να ξεκινήσεις με μια γλώσσα προγραμματισμού, σίγουρα κάπου θα χαθείς, αφού υπάρχουν πάρα πολλές να διαλέξεις, όπου η κάθε μια έχει και τα συν αλλά και τα πλην της.

Στο παρακάτω γράφημα, μπορείς να δεις όλες τις κυριότερες γλώσσες προγραμματισμού, όπου αναφέρονται εκτός από την χρήση της, το ποσό που πληρώνονται οι προγραμματιστές, τις εταιρίες που χρησιμοποιούν περισσότερο την κάθε γλώσσα, ενώ ενδιαφέρον έχει και το "tidbits of wisdom" στο τέλος κάθε γλώσσας, το οποίο είναι και μοναδικό για την κάθε μια.

Επίσης καλό είναι να διαβάσετε και αυτό το άρθρο, όπου αναφέρονται ποιες γλώσσες προγραμματισμού πληρώνουν καλύτερα.

Ποια γλώσσα προγραμματισμού αξίζει να μάθεις [Infographic]; 1

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Comment