Οι νέες χρεώσεις των τραπεζών είναι εδώ

Οι νέες χρεώσεις των τραπεζών είναι εδώ
Written by Admin

Αναλυτικά οι νέες χρεώσεις των τραπεζών που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται αρχής γενομένης από το τέλος Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του χρόνου.

Με τις νέες χρεώσεις, οι τράπεζες θα εισπράττουν προμήθειες και για σειρά υπηρεσιών που μέχρι σήμερα παρέχονταν δωρεάν στους πελάτες των τραπεζών, όπως η επανέκδοση ή η ανανέωση χρεωστικής κάρτας, η έκδοση PIN σε περίπτωση που ο κάτοχος της κάρτας ξέχασε το αρχικό ή ακόμη και η ενημέρωση για την κίνηση του λογαριασμού όταν ο πελάτης ζητάει εκτύπωση μέσω του ATM, όπως προκύπτει από τα σχετικά έντυπα που περιλαμβάνουν τις χρεώσεις που επιβάλλουν τα τραπεζικά ιδρύματα και τα οποία είναι αναρτημένα στις ιστοσελίδες τους, σύμφωνα με την "Καθημερινή".

Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι παρότι ακούγεται κάπως περίεργο αυτό, δεν είναι δα και μεγάλο κακό οι χρεώσεις αυτές, αρκεί να μην το παρατραβήξουν. Οι τράπεζες παρέχουν, εκτός από την φύλαξη των χρημάτων μας, υπηρεσίες όπως web-banking, mobile apps και ATMs, τα οποία θα πρέπει να πληρώσουν για να λειτουργήσουν. Παρότι μας αρέσει να είναι όλες οι υπηρεσίες δωρεάν, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιος πληρώνει για να είναι οι υπηρεσίες αυτές άμεσα διαθέσιμες.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment