Το Nintendo Switch θα χρησιμοποιεί τα 25.9GB από τα 32GB

Το Nintendo Switch θα χρησιμοποιεί τα 25.9GB από τα 32GB
Written by Admin

Μεγάλο χώρο φαίνεται πως καταλαμβάνει το OS του Switch, αφού σύμφωνα με το IGN.UK, το Switch θα χρησιμοποιεί μόνο τα 25.9GB από τα 32GB που έχει συνολικά, με το λειτουργικό θα καταλαμβάνει 6.1 GB.

Όπως έχει δηλώσει η Nintendo, η μνήμη είναι αναβαθμίσιμη στα 2TB μέσο Micro SDXC καρτών. Ωστόσο στο εμπόριο αυτήν την στιγμή κυκλοφορούν κάρτες μέχρι 512GB, με κόστος περί τα 250€ για τις γρήγορες, που σημαίνει ότι το κόστος των καρτών άνω των 512GB θα είναι ασύμφορο, τουλάχιστον στην αρχή.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment