Κυκλοφόρησε "σπασμένη" έκδοση του Resident Evil 7 από την ομάδα CPY

Κυκλοφόρησε "σπασμένη" έκδοση του Resident Evil 7 από την ομάδα CPY
Written by Admin

Η ομάδα CPY φαίνεται ότι μαθαίνει γρήγορα από το Denuvo και μόλις ελάχιστες ημέρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε την σπασμένη του έκδοση.

Μπορείτε να το αναζητήσετε σαν Resident.Evil.7.Biohazard-CPY.

Όπως φαίνεται, πολλοί χρήστες με AMD επεξεργαστές έχουν πρόβλημα να τρέξουν το παιχνίδι σωστά και συνεχώς "κρασάρει". Αναμένεται fix από την Capcom...

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment