Το Heavenly Sword τρέχει στα 60fps χάρη στον Playstation 3 emulator

Η ομάδα πίσω από τον emulator "RPCS3", ανακοίνσε ότι πλέον το Heavenly Sword μπορεί να τρέξει στο PC σε 4K και 60fps, με την τελευταία έκδοση του Playstation 3 emulator, σε αντίθεση με τα 30fps της έκδοσης του PlayStation 3.

Για να μπορέσεις να τρέξεις το Heavenly Sword στα 60fps, θα πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον RPCS3. Με δεξί κλικ στο παιχνίδι, επιλέγεις το "create custom configuration". Στην συνέχεια, θα πρέπει να πας στην καρτέλα "Advanced Settings" και να επιλέξεις το "vblank" στα 120hz. Σημειώστε ότι με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι θα "τραβάει" τις custom ρυθμίσεις και θα απορρίπτει τις global του emulator.

Είναι αξιόλογη η πορεία ανάπτυξης του RPCS3. Η ομάδα επίσης έχει ανακοινώσει ότι πλέον ο emulator υποστηρίζει online play μέσο εξομοίωσης του PSN.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του RPCS3 από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.