Η Nintendo τα "έσπασε" με τις νέες ανακοινώσεις της E3 2019

12/06/2019 0 comments 560 Reads

Αν μη τι άλλο, στην φετινή E3 η Microsoft έκλεψε τις εντυπώσεις από το πολύ δυνατό line-up τίτλων της. Ωστόσο και η Nintendo δεν πρέπει να άφησε τους φαν της ικανοποιημένους με τις δικές της ανακοινώσεις.

Η Nintendo τα "έσπασε" με τις νέες ανακοινώσεις της E3 2019 1

Σαν φαν των 2D Metroid, περίμενα να δείξει κάτι από αυτό, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάτι η Nintendo. Αυτό ήταν ίσως και το μόνο δυσάρεστο για εμένα και ξεκίνησα με αυτό. Οπότε σειρά έχουν τα ευχάριστα νέα.

Στο 40λεπτο video της, πήραμε μια καλή γεύση από το Luigi's Mansion 3 και το No More Heroes 3, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Επίσης πήραμε μια γεύση και από το remake του Panzer Dragoon, ένα παιχνίδι που με είχε εντυπωσιάσει όταν το πρωτοείδα σε demo video στο Κου-Κου TV το 1994 περίπου. Τον ίδιο θαυμασμό έχω και τώρα με αυτό το διαμαντάκι.

Φυσικά η παρουσίαση της Nintendo δεν σταμάτησε εδώ. Ανακοινώθηκε ότι ο ήρωας του Dragon Quest Heroes αναμένεται να εισβάλλει στον κόσμο του Super Smash Bros. Ultimate (αλλά και ο Banjoo Kanzooie), ενώ το εντυπωσιακό Fire Emblem: Three Houses έρχεται στα τέλη Ιουλίου.

Επίσης ανακοινώθηκαν τα Alien: Isolation, Resident Evil 5 & 6, Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, ενώ επίσης ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει μια μίνι-καθυστέρηση στο release του Animal Crossing: New Horizons, ενώ το The Legend of Zelda: Link's Awakening πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019.