Η Nintendo ανακοίνωσε μια Game & Watch κονσόλα αφιερωμένη στο Super Mario Bros

03/09/2020 0 comments 92 Reads

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε τα Game & Watch της Nintento, αλλά αν δεν είστε δεν πειράζει, γιατί η Nintendo σκοπεύει να τα επαναφέρει στην κυκλοφορία.

Για την ακρίβεια, η Ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του Game & Watch αφιερωμένη στο Super Mario Bros, την Game & Watch: Super Mario Bros η οποία θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου με τιμή $49.99.

Τα Game & Watch είχαν ένα μοναδικό παιχνίδι σε κάθε έκδοση τους. Έτσι και σε αυτό, θα υπάρχει εγκατεστημένη μια έκδοση του Super Mario Bros., καθώς επίσης και του Super Mario Bros .: The Lost Levels και του Ball (Mario version). Επίσης, θα λειτουργεί και σαν ρολόι.

Για την ιστορία, τα αυθεντικά Game & Watch ξεκίνησαν να πωλούνται το 1980 και ήταν η πρώτη φορητή κονσόλα της Nintendo.

Η συγκεκριμένη έκδοση μοιάζει με το αυθεντικό μοντέλο, αλλά έχει κάποιες επιπλέον προσθήκες για να κάνει το παιχνίδι πιο άνετο. Επίσης, λόγω των 35 χρόνων από την κυκλοφορία του Super Mario Bros, η φορητή κονσόλα θα παίζει 35 διαφορετικά animation ανάλογα με την χρόνο που θα περνάει. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, ωστόσο η Nintendo ανέφερε ότι θα πωλείται μαζί με το καλώδιο USB.