Όταν η Microsoft παρουσίασε το Halo Infinite την περασμένη εβδομάδα, πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν για τα γραφικά του παιχνιδιού, ειδικά όταν μιλάμε για next gen παιχνίδι.

Ποτέ μην εμπιστεύεστε ότι είναι δωρεάν.

Το MediEvil Remake "χάρισε" στους hackers έναν αξιοπρεπέστατο PS1 emulator.

Η Sony αποκάλυψε τον σχεδιασμό των game box των (φυσικών) παιχνιδιών του PS5, με ένα post στο επίσημο blog της εταιρίας.

Το ταξίδι στον χρόνο είναι ίσως το όνειρο των επιστημόνων. Αλλά και σε εμάς τους σινεφίλ, είναι μια από τα αγαπημένα θέματα για να παρακολουθήσουμε. Σε αυτό το άρθρο, σας δείχνω 7 από τις καλύτερες ταινίες αυτού του είδους.<

Κάθε καλοκαίρι, το Steam μας χαρίζει αρκετά καλές εκπτώσεις σε παιχνίδια, για να περάσουμε όμορφα τον ελεύθερο μας χρόνο. Ωστόσο, δεν προσφέρει μόνο παιχνίδια αλλά και αρκετά καλούδια για προγραμματιστές.

Μέσα στον χαμό που γίνεται από νέες σειρές και ταινίες, σίγουρα η πίεση της μετάφρασης τους είναι μεγάλη, τόσο για τις εταιρίες, όσο και για τους μεταφραστές.

Τι καλύτερο από ένα παιχνίδι για πειρατές το οποίο βοηθάει τους... πειρατές;

Για πρώτη φορά, οι αρχαιολόγοι χρησιμοποίησαν ραντάρ που διαπερνά το έδαφος, για να χαρτογραφήσουν μια ολόκληρη πόλη ενώ βρίσκεται θαμμένη.