Σχετικά

Στο παρών blog θα προσθέτω κυρίως χρήσιμους οδηγούς για κατασκευές, «πατέντες», «πειράγματα» των μηχανημάτων, λύσεις σε software, οδηγούς DIY και άλλα σχετικά -χρήσιμα- νήματα.

Ασχολούμαι χρόνια με το κομμάτι του DIY (και όχι μόνο) και μου αρέσει να «πειράζω» τα μηχανήματα, οπότε και στο site θα βρείτε πολλούς σχετικούς οδηγούς για κατασκευές ή «χακιές» μηχανημάτων και προγραμμάτων υπολογιστών, κάνοντας έτσι πράγματα που η «μαμά» εταιρία δεν θα ήθελε να ξέρουμε.

Γενικά μου αρέσει να μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα, τα οποία τα μαθαίνω είτε μόνος μου (σκαλίζοντας και δοκιμάζοντας δηλαδή), είτε μέσα από eBooks. Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο blog το είχα με παλιότερο domain και το επανέφερα σε αυτό εδώ (πολλές παλιές φωτογραφίες άρθρων ίσως να περιέχουν επάνω τους τα παλιά links ή κάποιες άλλες να μην εμφανίζονται).

Ασχολούμαι με τον προγραμματισμό, τις Retro-κονσόλες, το Jailbreak και το «modding» των μηχανημάτων και γενικά με ότι μου κάνει το κλικ και πολλά από αυτά θα τα προσθέτω εδώ. Το blog χωρίστηκε πλέον στα δύο, με τους οδηγούς και τα tips να πιάνουν το ένα κομμάτι και το blog με διάφορα θέματα να πιάνει ένα 2ο κομμάτι.

Επίσης, αναλαμβάνουμε παντώς τύπου επιδιορθώσεις και μετατροπές σε όλες τις παιχνιδομηχανές, επιδιόρθωση και αναβάθμιση σε retro κονσόλες, καθώς και την δημιουργία αυθεντικών arcades καμπίνων (και όχι μόνο). Δείτε περισσότερα εδώ.